сряда, 22 август 2007 г.

Парфюми с феромони


Мъжки парфюм с феромони привличащ жените
Бъдете неустоим за всяка жена. Невероятно свеж мъжки аромат, комбиниран с човешки феромони. Учените отдавна са доказали, че феромоните предизвикват сексуално привличане. Феромоните се възприемат от чувствителните рецептори на обонянието които подават възбуждащ сигнал към мозъка, като по този начин жените се привличат от излъчващия феромони обект. Достатъчно е да се напръскате с малко количество, за да станете неустоим за всяка жена. Тази комбинация наистина работи и вие ще бедете наистина неустоим за всяка жена, което се доказва и от редица проучвания, статии и експерименти. Парфюм с феромони привличащ жените. Произведени и патентовани в САЩ човешки феромони. 69.00лв

Поръчай

Пенис аксесоари


Луксозен пенис накрайник De Luxe

Лусозен пенис-накрайник с перлени топчета. Има универсален размер и се поставя лесно върху еректирал пенис или вибратор. Забавят еакулацията. За целта е добре да използвате овлажняващ крем. Станенете незабравим за вашата партньорка. За многократна употреба.

24.90лв


Поръчай

вторник, 21 август 2007 г.

Кукли


Надуваева кукла с три отвора Pamela

Сега тази наистина мечтана жена може да бъде ваша. Бъдете с нея винаги когато пожелаете. С нейното нежно лице, тя изглежда като ангел и Вие наистина не можете да и устоите. Надуваема кукла с три отвора за проникване: уста, вагина и анус. Тази мацка ще изпълни всяко ваше желание на момента. Тя е страстна любовница и ваш покорен слуга. Никога повече няма да чуете-Не!

98.80лв


Поръчай