Биста ООД

Фасадни, покривни, хладилни термопанели и облицовки. Сандвич панели

НАЧАЛО
ПОКРИВНИ ПАНЕЛИ
4 вълни
2 вълни
Детайли
ФАСАДНИ ПАНЕЛИ
Гладки
Релефни
Детайли
ХЛАДИЛНИ ПАНЕЛИ
Технически детайли
Монтажен детайл I
Монтажен детайл II
AKCECOAPИ
ХЛАДИЛНИ ВРАТИ
ИЗПЪЛНЕНИ ОБЕКТИ
ЗА КОНТАКТИ
ИСУН-2020

Фасада с термопанели

Покрив с термопанели

Индустриални врати

Биста ООД изпълнява складови, промишлени и офис сгради с метална конструкция и облицовки с фасадни, покривни и хладилни термоизолационни панели от водещи европейски производители.
Проектиране и инженеринг.

Термопанели

Термоизолационните сандвич панели са леки, самоносещи се строителни елементи. Произвеждат се основно два вида – със сърцевина от експандиран полиуретан или минерална вата. И в двата случая към сърцевината има прилепнали от двете страни стоманени галванизирани листове профилирана ламарина. Върху нея е нанесен специален свързващ грунд и цветно полиестерно покритие.

За нуждите на строителството се предлагат фасадни и покривни панели с дебелина от 40, 50, 60, 80 и 100 мм. За изграждане на хладилни камери и помещения дебелината на панелите достига до 200 мм.

Дължината на фасадните термоизолирани панели е в зависимост от височината на сградата или помещението, а на покривните – от дължината на покривния скат. Съществува обичайно ограничение от 13.50 м за максимална дължина, но са възможни и изключения. Допуска се снаждане както на фасадните, така и на покривните панели.

Подпорните растояния и допустимите отвори най-често са указани в констуктивния проект на сградата и зависят от дебелината на сандвич панела, географското положение на обекта и от други специфични фактори.

Аксесоари

Завършен вид сградата получава след поставяне на аксесоари, билни окомплектовки и обшивки около врати, прозорци и технологични отвори.

За осветяване през покрива, определен брой термопанели могат да се заменят с многослойни поликарбонатни плоскости .

Хладилни врати

Предлагат се и богат набор от хладилни врати за минусови и плюсови помещения с различен обков и заключващи системи.

Послоен монтаж

Вариант на фасадните облицовки с панели е послойният монтаж . Прилага се при конструкции, позволяващи хоризонтален монтаж на касети от профилирана ламарина . Топлоизолационният материал с който се запълват е минерална вата. Лицевата страна се оформя с профилирана нископрофилна ламарина с цветно полиестерно покритие.

  
Карта на сайта   ©2005-2024 Биста ООД, гр. София