IMAKS

Interim-Management & Advies

IMAKS maakt 20 jaar directie en projectmanagement ervaring beschikbaar voor uw bedrijf. We vervullen adequaat pragmatisch managementposities, zetten nieuwe bedrijven of Joint Ventures op,  ondersteunen u als bestuurder/DGA met onze ervaring als bestuurder en helpen u uw bedrijf te organiseren of te optimaliseren.

F3Fa

Resultaatgericht te werk

Gestart met familiebedrijven en groot geworden in middelgrote ondernemingen heeft IMAKS ervaring in de jachtbouw, constructie-productie, machinebouw en industrie.

We geloven in de kwaliteiten van de medewerkers en de gezamenlijke wil om te werken aan een mooie toekomst van uw bedrijf. Ook hebben we de ervaring dat er zakelijk en doortastend gehandeld dient te worden om tot resultaten te komen. Daarbij betrekken we uw medewerkers en hebben respect voor de bestaande cultuur.

Diensten

Onze diensten zijn onderverdeeld in Interim Management en Organisatieadvies

INTERIM MANAGEMENT

Interim Directie

IMAKS vervult voor haar klanten de directiepositie. Dat kan zijn omdat de zittende directeur de positie tijdelijk niet kan vervullen of weggevallen is.

Interim Management

Managers vertrekken, marktbehoeften veranderen. In een veranderende wereld zijn onze klanten succesvol doordat ze zich continue aanpassen.

Verandermanagement

Een herijking van de strategie, veranderde bedrijfsprocessen, samenvoegen van bedrijfsonderdelen. Het zijn voorbeelden van veranderingen bij onze klanten.

Projectmanagement

Projectmanagers zijn de kern van  projectbedrijven. Onze klanten vervullen deze posities bij voorkeur met vaste krachten. Soms is er tijdelijk aanvulling nodig.

ORGANISATIEADVIES

Organisatiestructuur

Groei, andere klantbehoeften of veranderingen in personeelsbestand; voorbeelden waarbij klanten IMAKS inschakelen om hun bedrijfsstructuur door te lichten en van advies te voorzien.

Bedrijfsprocessen

IMAKS helpt haar klanten bedrijfsprocessen in kaart te brengen en de processen te optimaliseren.

Productie processen

Waste, een veel gebruikte term binnen LEAN. Maar ook de verwoording van al die zaken die niet lekker lopen binnen een productieproces.

IMAKS stelt haar kennis en ervaring met de bedrijfsvoering in de maakindustrie beschikbaar voor haar klanten zodat die hun bedrijfsvoering kunnen verbeteren en samen met hun personeel succesvol kunnen zijn.