Вила Цачеви - Трявна вила

Вила Цачеви е автентична българска къща от 1898., реставрирана през 2004г. Намира се на 2 км от град Трявна в село Добревци. Селото е разположено на западния склон на Тревненската река в подножието на Стара Планина.
Къщата съчетва възрожденска архитектура, съвременни удобства и задушевна атмосфера. Построена е в просторен двор с детска площадка. Тя е идеално място за почивка сред природата, далеч от напрежението на големия град.
Вила Цачеви разполага с: 6 двойни стаи, кухня, механа с камина, телевизор, 3 отделни бани с WC, лятна градина, барбекю и няколко паркоместа.
Възможност за излети до Трявна, Дрявоския манастир, Боженци.
Възможно е приготвяне на храна по предварителна заявка - печено прасенце, печено агне, печено яре, или друго по желание на клиентите!

Комплекс Българка- хотел до Трявна

Комплекс Българка е новоизградено вилно селище за отдих и почивка. Намира се в село Радевци, на 12км. от гр.Трявна, в центъра на природен парк Българка. Комплексът е изграден от две части разположени от двете страни на живописна балканска рекичка.
На разположение на гостите са: 1 ВИП къща, 1 апартамент, 2 фамилни студиа, 11 двойни стаи с допълнително легло, механа за 18 човека с напълно оборудвана кухня за ползване от гостите (срещу допълнително доплащане), ресторант, лятна градина, открит басейн и джакузи.
ВИП къщата, апартамента, фамилното студио и шест от двойните стаи са оборудвани с климатици. Вилите са с парно отопление. Всяка от стаите разполага с баня и WC.
В близост до комплeкса са разположени планински хижи, природния феномен Виканата скала и живописни местности.
Възможност за индивидуални екскурзии до: Трявна, Габрово, Велико Търново, с। Боженци, Етъра, Шипка, Соколовски и Дряновски манастир.