ИВАНОВ ИНВЕСТМЪНТ

Електроника и разработки

ЗА НАС

Ние разработваме решения за мониторинг на всякакъв вид обекти и съоръжения чрез иновативен метод за връзка и събиране на данни от полеви устройства, сензори и налична апаратура. Предлагаме индивидуален подход към нуждата на клиента, изработка на хардуер за конкретния обект и предоставяне на софтуер и облачна услуга за събиране на данни за неограничен период от време.

Предлагаме решения за енергиен менинджмънт и мониторинг, дистанционно измерване на всякакъв вид величини, събиране на аналитични данни и съхраняването им на облак. Удобна визуализация и достъп до данните с един клик на компютър или на смартфон.

Решенията на ИИ – Електроника и разработки за умно измерване и управление позволяват на производства, магазини, големи търговски площи, хотели, къщи за гости, частни домове и офис сгради да следят от разстояние, управляват и оптимизират консумацията на електроенергия. ИИ – Електроника и разработки ви предлага бързо и лесно изграждане на интелигентни IoT системи за енергиен мениджмънт, широк набор от полезни функции за ефективно управление и подобряване на енергийната им ефективност. Системи за отдалечено управление на машини, ел. уреди и съоръжения, соларни системи, термопомпи, котли, камини, климатици и други.

Измерването в реално време и събирането на аналитични данни дава на клиентите ни много ценна и качествена информация за потреблението и подпомага процеса на управление и минимизиране на загубите и разходите като цяло. Събираме и съхраняваме графики и трендове с важни параметри на дневна, седмична, месечна, годишна база и сезонно, които могат да се достъпват по всяко време и място.

Изработените от фирмата устройства събират данни за:

  • консумирана енергия
  • мощност
  • напрежение
  • ток
  • температура
  • влажност
  • разход на суровина
  • и други по желание на клиента

Мониторинг и Управление на Енергия

Спестете енергия, спестете разходи! С нашата интелигентна система за мониторинг и управление на енергия, контролът е във ваши ръце. Оптимизирайте консумацията с лекота и наблюдавайте значителното намаление на разходите във вашия дом или офис.

Мониторинг и Управление на Соларна Система

Използвайте силата на слънцето по най-ефективния начин! Нашият системен подход към мониторинг и управление на соларна енергия ви позволява да максимизирате производството и да избегнете излишък или недостиг от енергия.

Метео Станция за Земеделието

Съчетайте науката с земеделието! Нашата метео станция предоставя точна информация за времето, помагайки ви да планирате земеделските си дейности и да намалите загубите от неблагоприятни метеорологични условия.

Управление на Поливна Система

По-малко вода, по-голям резултат! Нашата система за управление на полив ви дава възможността да оптимизирате използването на вода, съчетавайки прецизност с ефективност и значителни икономии.

Мониторинг и Дистанционно Управление на Пелетен Котел

Контролирайте вашата отоплителна система от където и да сте! Нашата технология предоставя детайлен мониторинг и дистанционно управление на пелетни котли, гарантирайки ви ефективност и намаление на разходите за отопление.

Измерване на Разход на Пелетен Котел

Бъдете на върха на оптимизацията! Измерете точно разхода на пелетен котел, за да регулирате и оптимизирате вашата консумация и да намалите разходите.

Облачна Услуга за Управление от Всяка Точка с Достъп до Интернет

Вашият контрол, навсякъде! С нашата облачна услуга, можете да управлявате всички наши разработки от удобството на своя смартфон или компютър. Превърнете вашия живот в по-ефективен и удобен опит.

Услуги

КОНСУЛТАЦИИ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ОПТИМИЗАЦИЯ и ЕФЕКТИВНОСТ

ПОСЕЩЕНИЕ НА МЯСТО ПРИ КЛИЕНТА

запознаване със изискванията, възможни решения

ИЗБОР НА РЕШЕНИЕ ЗА КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ

индивидуален подход съобразен с нуждите на всеки клиент

МОНТАЖ НА IoT УСТРОЙСТВА

предварителна подготовка и монтаж в наш сервиз, монтаж на място

НАСТОЙКА НА СРЕДАТА ЗА МОНОРИНГ и АНАЛИЗ

осигуряване на необходимите дашбордове, трендве за клиента

ПУСКАНЕ НА СИСТЕМАТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ

ако има нужда от управление – реализирането му с необходимия хардуер и софтуер

ИЗДАВАНЕ НА ОБЕКТА

- предаваме изцяло завършена система на киента. Обучение за работа с нея.

СЕРВИЗНА ПОДДРЪЖКА

предлагаме сервизна поддръжка на IoT системи

ИЗНЕСЕН МОНИТОРИНГ

опция, при която клиента се доверява изцяло на нас за мониторинг на съоръжения, поддръжка и сервиз

Продукти

  1. Готови логери
    • за консумирана ел. eнергия
    • за Соларен инвертор
    • DC шунт за lifepo4 батерия
    • температура
    • влажност
    • консумация на пелети
  2. Разработка на устройства за всеки индивидуален проект
  3. Облачна среда за мониторинг и управление

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Автоматизиране на къща за гости

Мониторинг на важни параметри в туристически обект, които са пряко свързани с качеството на предлаганата услуга от една страна и ефективното използване на ресурсите за отопление от друга, Следене на температури на помещенията, температури на бойлери, дистанционно управление на водогрейни котли и бойлери, мониторинг на консумирана мощност на същите уреди, автоматично вкл/изключване на консуматори според предварително зададена логика. Постигната ефективност : 20-40% по-ниски сметки за ток и пелети.



Надграждане на съществуващ фотоволтаичен парк

Надграждане на съществуващ фотоволтаичен парк за собствени нужди с модул за контрол и ефективно управление на енергията между инвертора, консуматорите и съхраняване на достатъчен наличен капацитет в батерията. Системата прави мониторинг на работата на фотоволтаичен парк и консумацията на обекта. Дава възможност за ефективно оползотворяване на потенциала на слънчевото греене чрез включване на допълнителни консуматори и изключването им при намаляване на капацитета на слънчево греене. Приоритезиране на консуматори в зависимост от нуждата на обекта и слънчевия капацитет. Резултата за конкретния клиент е 40-70% намаляване на сметките за ток от енергийния оператор.


Дистанционен контрол на пелетни котли за отопление

Дистанционен контрол, мониторинг и подобряване на ефективността на работа на пелетни котли за отопление в Къща за гости. Отоплението с водогреен котел на пелети има предимство, че може да се автоматизира и да се контролира според външните условия. Целта е да се постигне максимална ефективност, максимален комфорт на отопляваните помещения при възможно най-ниския разход на пелети. Както е известно енергията необходима за отопление на едно помещение зависи в голяма степен от външната температура и изолацията на сградата. Ако изолацията е постоянна величина – то вънпните метереологични условия оказват влияние на отоплениерто и разхода на котела. Няма да имаме добра ефективност при едни и същи настроки на котела при външна температура -7 и +2 . Резултата в единия случай би бил – недостатъчно затопляне на стаята, а в другия – преразход на гориво. Освен влиянието на външната температура – има значение от каква температура започваме да отопляваме дадено помещение, цикъл на отопление – всекидневно или само определени дни от седмицата. Затова е необходимо корекция на настройките в зависимост от външни фактори. Системата прави мониторинг на работата във всеки един момент и отдалечен контрол, в каквато и локация да се намирате. Следене на температурата на водата на котела, температурата на всяко едно помещение, температура на димните газове, разхода на пелети. На база на този мониторинг – корекция на настройките на котела с цел постигане на по-добра вфективност. Включване и изключване дистанционно на котела. В резултат клиента спестява от 15% до 35% пелети на месец.


Метео станция за земеделски нужди

Метео станция за земеделски нужди и дистанционно управление на поливна система.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО

Нашата услуга е насочена към малки и средни търговски обекти, където не е рентабилно да се използват скъпоструващи промишлени контролери за управление и мониторинг. В този случай използването на IoT е незаменимо решение.

  • Малки хотели и къщи за гости
  • Малки производствени цехове
  • Автосервизи
  • Всякакви търговски обекти
  • Складове
  • Частни клиенти
  • и др. имащи нужда от автоматизация, оптимизация и постигане на ефективност.

Цени

Ние работим индивидуално с нашите клиенти и изработваме проект съгласно необходимостта във всеки конкретен случай. Ценообразуването зависи от конкретните изисквания и избрано решение..

Контакти

Адрес:

Стара Загора, ул. Кольо Ганчев 51,

Телефон:

0885248923

Loading
Вашето съобщение е изпратено! Благодарим Ви!