maistor.free.bg
 

Топлоизолация с помощта на алпинисти

За нас

Галерия

Контакт

Блог

Връзки

     

   

За нас

Това е сайт на група майстори, които се занимават с монтаж на външна топлоизолация от въже, по така нареченият “алпийски способ„.
Нашата дейност е концентрирана в град София . При интерес от страна на клиенти в градове близки до столицата също е възможно договаряне.
В наши дни добрата топлоизолацията на жилища и помещения е необходима поради ред причини:

- При топлоизолирани жилища през зимата се постигат до 45% икономии на топлоенергия, било то ток, парно или даже дърва и въглища.

- През лятото, когато в дома Ви е жега топлоизолацията запазва прохладата и предпазва от затопляне на жилището Ви до непоносими стойности.

- Жилищата, които са санирани; - поради защитата на стените от резки температурни колебания са с по дълъг живот.

Извършваме и други услуги при които се налага използването на алпинисти. Например монтаж на винилови реклами на високи блокове, миене на прозорци на труднодостъпни места, запълване на фуги и цепнатини на блокове, боядисване на фасади и други.
Ако се съмнявате дали външната топлоизолация има ефект можете да попитате съседите, които вече са си направили. Няма нищо по вярно от мнението на хората, които вече имат топлоизолация и могат да преценят разликата. Цени за монтаж на топлоизолация може да уточните по телефона. Цените зависят от вида на полаганият материал и степента на сложност.

Телефони за контакт 0887203228 , 0876238077

Copyright 2008 Maistor.free.bg