SILVER SP – Русе

SILVER SP е създадена през 2005г. със предмет на дейност продажба, поддръжка и сервиз на задвижвания за автоматични бариери и врати, а също и изработка на различни типове метални конструкции и изделия от ковано желязо.

Задвижване за плъзгаща врата

Задвижване за плъзгаща врата

Нашият партньор BENINCÀ (ИТАЛИЯ) е един от световните лидери в областта на проектиране, производство и комплектовка на автоматични системи за задвижване. Основана  преди повече от тридесет години компанията притежава  опит, традиция и семеен дух .  Разположени върху 10 хил. кв. м. закрита площ – трите завода на Benincà в района на гр. Виченца, произвеждат стока, която се продава  на всички континенти без Централна Америка. Фирмата е лидер в  продажбите за сектора  в Русия, Полша, Украйна и Румъния. Benincà обезпечава с 2 години гаранция своите изделия и аксесоари.

Плъзгаща врата 14 м. , оборудвана със задвижване BULL 20M

Плъзгаща врата 14 м. , оборудвана със задвижване BULL 20M

SILVER SP предлага   решения, подчинени на изискванията за прецизност, иновация и дизайн, качество, сигурност и надеждност, .

11, март 2005 at 1:30 pm

НОВО

антипаркинг Silver-SP
антипаркинг устройстваантипаркинг устройства

НОВО

Антипаркинг -ръчен, собствено производство – цена 80 лв.

  • Възможности за изпълнение по проект на клиента
  • Улеснен монтаж

15, януари 2010 at 4:54 pm

ГАРАЖНИ И ИНДУСТРИАЛНИ СЕКЦИОННИ ВРАТИ

Разширявайки сферата на предлагани продукти и услуги SILVER-SP стартира партньорство с Ассист ЕООД. Предоставените на вниманието Ви секционни гаражни врати за дома или индустрията са с високо качество и сигурност от Richard Wilcox (Канада) с традиции от 1912 г. Виж още…

10, ноември 2008 at 1:40 pm


За контакти:

Търговище - 0898752526;
e-mail:vencifilipov75@abv.bg ;