PC изискванията за Mirror's Edge

Mirror's Edge на PC изглежда страхотно.Може би няма да е като конзолната версия, но пак изглежда добре! Та може ли твоето PC да го подкара?За много отговорът ще е "да" , тъй като онези луксозни PhysX ефекти ( Nvidia PhysX Effects ви позволява перфектна детайлност и много по-реалистичен геймплеи (дори е по-добре изглеждащо от конзолната версия)) са опционални.В сръвнение с GTA IV тези ще ви се сторят даже и леки.

Минималните системни изисквания, които трябва да покриете са :

Operating System: Microsoft Windows XP SP2/Vista

Processor: Intel Pentium 4 3.0GHz or 100% compatible equivalent
Memory: 1GB RAM
Video Card: 256MB memory with Shader Model 3.0*
HDD Space: 8GB
DVD Drive: 1x DVD Drive
Soundcard: Soundcard with DirectX 9.0c compatibility
DirectX: DirectX 9.0c
Network: An online connection is required for access to Leaderboards

Batman: Arkham Asylum с нов трейлър

Eidos представиха нов трейлър на adventure/detective играта на Rocksteady Studios.
Действието започва със приемливо мрачна атмосфера, като камерата ни дава набързо външния вид на Arkham Asylum, по средата на разяряваща се буря, преди да ни въведе вътре, където хаусът напълно настъпва.В самият трейлър може да се види как The Joker се усвобождава, ужасяващи създания обикалящи наоколо и накрая величествен кадър на Черният рицър гледащт от високо Asylum от каменно свлачище наблизо.Като цяло добре изглежда.Играта ще излезе за Xbox 360 , PS3 и PC през Август 2009 година.
Ето го и самият трейлър :

Playstation Pulse

Имате проблеми със това да сте наясно със цялото ново съдаржание в PlayStation Network? За такива трудности Sony започва нова услуга наречена PULSE, която трябва да ви предоставя седмични ъпдейти за последните Blu-Ray и Playstation Network новости.PULSE е достъпен на PlayStation.com/PSN

Motorstorm : Pacific Rift продаде 1 милион копия

В интервю дадено от Sony Worldwide Studios за GamesIndustry.biz те обявиха, че офроад рейсинга Motorstorm: Pacific Rift продаде повече от милион копия от излизането и досега.Тези цифри поставят Motorstorm(първата част) и Motorstorm: Pacific Rift в равенство.Първата част на поредциата продаде 1 милион копия в месеца на излизането й.

GTA IV за PC ще получи пач

Grand Theft Auto IV за PC е от бъгава по-бъгава, в буквалният смисъл на думата.Rockstar е била зарината от оплаквания на потребителите, които включват : крашове по време на игра,изчезващи текстури, дори и изхвърляния при всеки опит да влезете в играта.R* днес обявиха повече детайли около идният им пач.От Rockstar казаха, че бъговете се явяват само на "1 процент" от потребителите на играта(МНОГО ПОВЕЧЕ).Пачът ще оправя проблемите с ATi видеокартите , крашовете по време на игра и изчезващите текстури.А докато пачът излезе, потребителите на видеокарти - Nvidia може да инсталират тези нови драйвери, които са направани от Rockstar и Nvidia специално за GTA IV

Три седмици - три игри

Декември 11: Lumines Supernova
Декември 18: Crash Commando
Декември 23: Savage Moon

Три седмици.Три игри.Playstation Network ще получи огромен ъпдейт.Всички тези сваляеми игри ще подържат трофеи и със сигорност ще бъдете доста доволни.Дори и Дядо Коледа да не ви донесе точно каквото искате , през коледните празници пак ще сте щастливи покрай тези 3 игри.

Gears Of War 2 ще удари 3 милиона продадени копия.

Шефът на Microsoft Game Studios Фил Спенсър, е потвърдил, че Gears Of War 2 е близо до продажбата си на 3 милионото си копие.Епичният шутър продаде повече от 2 милиона копия през първият уикенд от пускането и през ноември.Gear Of War 2 седи точно зад Fable II в класацията на Microsoft за най-големи first-party игри тази Коледа.




5-те най-продавани игри за PS3 в Япония

Около втората годишнина на Playstation 3 , Famitsu хвърлят поглед върху по-старите постиженията на Sony.Ето ги и 5-те най пордавани игри за PS3 в Япония до сега:
  1. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots -- 671,706
  2. Minna no Golf 5 (Hot Shots Golf: Out of Bounds) -- 408,175
  3. Shin Sangoku Musou 5 (Dynasty Warriors 6) -- 371,443
  4. Gundam Musou (Dynasty Warriors: Gundam) -- 317,580
  5. World Soccer Winning Eleven 2008 (Pro Evolution Soccer 2008) -- 316,533
Изглежа че Японците обичат франчайзът Dynasty Warriors .Playstation 3 е продала 2,469,448 конзоли в Япония от пускането и досега.Metal Gear Solid 4 продаде през първите 4 дена 476,334 бройки, което значи, че 71% от копията на играта са продадени точно през тези 4 дена.

Потвърдена дата за излизането на Halo Wars

Microsoft днес обяви, че Halo Wars - стратегия в реално време базирана на легендарната Halo вселена и направена само за x360, има точна дата на излизане.Тя ще се появи в Европа на 27 февруари 2009г , a в Щатите на 3 март 2009г.Колекционерското издание на играта ще е на цена от 79.99$ , а стандартното на 59.99$.

Mirror's Edge за PS3 ще получи сваляемо съдържание

EA DICE обявиха, че ще пуснат девет нови Time Trial races за Mirror’s Edge в Playstation Network до края на месеца.Пакета ще е на цена от 9.99$, PS3 потребителите ще го получат безплатно плюс десета таква.ЕА казаха ще новите Time Trial ще предлагат следното - "без оръжия , без полиция и без град - да, правилно чухте БЕЗ ГРАД!". Ето и трейлър с помощта, на който ще разберете какво имат впредвид ЕА под "без град".

Благодим Ви, че посетихте блогът ни!