Amur.bg - Първата в България социална мрежа за запознанства с помощта на астрологията

За първи път в България, сайта Amur.bg предлага запознанства ипотпал с помощта на астрологията. В Amur.bg можете да намерите най-подходящият за Вас партньор, като сайта Ви предлага най-подходящите за Вас кандидати, подбрани на база на сложни астрологични алгоритми.

Amur.bg предлага богата функционалност. За момента астрологичните търсения са 6 вида:

Сродни души - Открийте Вашата сродна душа, а даже ако имате късмет - и Вашият астрологичен близнак.

Страст - Запознанства вдъхновени от планетите на любовта Марс и Венера. Тук търсенето е на база на сложен астрологичен алгоритъм на база на аспектите на Марс и Венера и извеждането на най-подходящите кандидати за страстна любовна връзка.

Любов - Запознанства на база на аспектите на Слънцето и Луната. Ако търсите запознанство с шанс за сериозна връзка - това е подходящото за Вас търсене.

Търся партньор - Сигурно сте открили че в живота си Ви привличат предимно партньори от дадени зодии. Тук можете да потърсите партньор по избран от Вас зодиакален знак.

Приятели - Създайте нови приятелства и запознанства с хора със сходен начин на мислене като Вашия. Тук търсенето е на база на аспектите на Меркурий.

Късмет - Кой Ви носи късмет? Нека Слънцето и Юпитер да Ви помогнат да намерите Вашите късметчета измежду хората :)



Също така сайта Amur.bg разполага и с богата галерия със снимки на мъже и снимки на жени . За желаещите има предоставена възможност да си говорят с останалите потребители в Амур чат за запознанства - влезете ли тук, купона е гарантиран :)

А ако не търсите запознанство, а просто искате да прегледате хороскопа си - сайта Amur.bg ще Ви предостави и това. В сайта има множество хороскопи - любовен хороскоп, слънчев хороскоп, дневен хороскоп, личен астропрофил и т.н.

Много е трудно да се опишат всички екстри и приятни изненади, които сайта Amur.bg предлага. Ако сте били заинтригувани, най-добре опознайте ги сами :)

* * *

Следват още няколко интересни сайта:

Astro5.net - сайт за астрология, в който се предлагат всякакви видове хороскопи - годишен хороскоп, китайски хороскоп, дневен хороскоп, любовен хороскоп, аспекти на Слънцето и Луната към личният хороскоп на човека и много други.

Два сайта за уебдизайн и сео оптимизация - За момента само информативно, тъй като тези два сайта за момента не предлагат услуги: Един сайт за Уебдизайн от webdesign-net.net . Предлага се и сео оптимизация на сайтове. След няколко месеца екипа на горните два сайта може и да започне да предлага услуги по уебдизайн и сео оптимизация на сайтове.

Сайта на фирма Матстар, специализирана в производството на обувки, маратонки, дамски, мъжки, детски, работни и спортни обувки, маратонки, джапанки, чехли и т.н. - Обувки и маратонки - Това е официалният сайт на фирма Матстар. Провежда се анкета и на 1-во число всеки месец се тегли томбола, като печалбата е чифт спортни обувки по избор на победителя.

Сайт за кикбокс, муай тай и бойни изкуства - представяме Ви сайта на Българска конфедерация по Кикбокс и Муай Тай. Вътре има новини за бойните изкуства, за провежданите състезания и срещи по кикбокс и муай тай.

Тестове онлайн - един изключително интересен сайт за тестове за хората работещи с компютри. ИТ Тестове Онлайн е за всеки, който реши да провери познанията си по Компютърна грамотност. Също така има тестове по английски, френски и немски език, а също така и една приятна изненада - психологически тест.