Skype за Desktop не работи на Windows 8.1

Здравейте, Ето, че дойде и моят ред да се докосна до операционната система Windows 8.1 и първото нещо, което реших да си инсталирам беше Skype. Е да ама не. Скайп за Десктоп се инсталира обаче, при стартиране дава грешка и се затваря. Именно с решението на този проблем е свързан този текст. И така… Започнах да търся от къде идва проблема и да ровя по форуми. Едни твърдяха, че проблема е от ъпдейтнат драйвър на интелска видеокарта (каквато аз нямам), други пък твърдяха, че от Майкрософт били пуснали ъпдейт за Skype, който щял да реши проблема.

Решение на проблема със стартиране на Skype за Desktop и Windows 8.1

Skype LogoИ така оказа се, че проблема е елементарен. Просто при стандартната инсталация на Windows 8.1  не се инсталира Цялата публикация

SAMSUNG Galaxy S III получава Android 4.1.2 Jelly Bean ъпдейт в България.

Android 4.1.2 Jelly Bean ъпдейт за SAMSUNG Galaxy S III в България ще получат първо абонатите на Виваком.

Аз като един горд притежател на Galaxy S III не мога да скрия вълнението си от това, което прочетох току що. От днес започва да изтича Jelly Bean 4.1.2 ъпдейта за SAMSUNG Galaxy S III в мрежата на Виваком.  Поздравления за всички притежатели на невероятното устройство. Със новия ъпдейт притежателите на суперфона получават много нови функции и възможности, някой от тях взаимствани от хибрида Galaxy Note II.

samsung-galaxy-s-3-logo

Ето и някой от подобренията в новия софтуер:

  1. Multi-View (Едновременна работа с 2 приложения на екрана също както при Note II )
  2. New Gallery App ( Нова версия на галерията също както при Note II )
  3. Notification Panel (Панела с известията може да бъде персонализиран )
  4. Paper Artist ( Приложение )
  5. Group Cast ( Приложение )
  6. Smart Rotation ( Дисплея се настройва към ъгъла на потребителя )
  7. Android 4.1.2 – JZO54K

VVT

Повече информация за ъпдейта може да намерите в www.sammobile.com

Ето и някой скрийнове от новия ъпдейт:

Цялата публикация

Нов вирус във фейсбук!

Нов вирус се появи във Facebook мрежата, който не се засича от повечето антивирусни програми.

facebook

И така… ако някой от приятелите ви във Фейсбук публикува странни статуси на стената си ( на вашата също ) последвани от линк към уеб сайт – НЕ ГИ ОТВАРЯЙТЕ. Това е Вирус. Ето и някой от статусите, които заразените компютри (потребители) изпращат на приятелите си без да знаят:

Проверете го! *http://is.gd/oq32q
Ти ли си? (Последвано от подобен линк)
Готино! (Последвано от подобен линк)
Изглеждате добре! (Последвано от подобен линк)
Признават! (Последвано от подобен линк)

При мен самия вирус се свали от „http ://208.131.138.217/imagedl11.php„. Страницата генерира на случаен принцип файл с име приличащо на картинка. Обикновено в името присъства GIF, TIF, JPG, PIC например IamBitchPIC.exeMeNiceGIF.exeIamWhoreBMP.exe и други. Адреса в Браузъра може да го видите на картинката, въпреки че се ползват няколко различни домейна.

Ето така изглежда  и сайта който ще ви се отвори. На него пише Save the file and run! It is lol 🙂, има логото и прилича на част от фейсбук мрежата.

Цялата публикация

Благодаря на Apple, че правят живота ми по-забавен!

Какво се случва, след като мистерията около iPhone 5 вече е разкрита?

Здравейте хора,

Apple iPhone 5Както всички знаем на 12 Септември 2012 година беше представен новият продукт на Apple, а именно дългоочаквания iPhone 5. Бях решил да не пиша повече и дори изтрих предишните си постове в блога, но след тази дата животът ми се преобърна на 360 градуса.  Животът е прекрасен! Засърбяха ме ръцете и не можах да се сдържа. Няма как да не споделя цялото щастие, което ме връхлита всеки ден. Истината е, че iPhone 5 прави живота на хората доста по-лесен и забавен. Това е едно невероятно устройство, което заслужава вниманието на всеки от нас, а защо ще разберете по-надолу в статията. Цялата публикация