неделя, 28 февруари 2010 г.

неделя, 21 юни 2009 г.

Здравей ПОТЕНЦИАЛНИ читателю... както си пиех следобедното кафе, неочаквано ме връхлетя една мисъл.... и тъй като не стигнах до логичен верен отговор, мисля да се допитам до твоето мнение -

"ЗАЩО ГЛЕДАМЕ ТЕЛЕВИЗИЯ (ФИЛМИТЕ) НА СВЕТЛО, А КОГАТО СИ ПУСНЕМ ФИЛМ НА PC-ТО, ГАСИМ ЛАМПАТА???" *

*въпросът важи за времето, гогато Слънцето огрява в това полукълбо на Земята, в което не сме!

              

                          

Очаквам отговотите ви под формата на коментари към публикацията

Скъпи ПОТЕНЦИАЛЕН читателю, не разбирам много от коли, не претендирам и за добър фотограф, но това надявам се да не ти попречи да се порадваш на подбора ми от тазгодишното Автомобилно Изложение в Интер Експо Център (IEC). тези, които не са го посетили, може би ще ги заинтригувам да го направят през 2010, а за тези, които са...погледнете колите през "моите очи". мисля че някои от експонатите много ми отиват :))) и сега....

*за най-големите запалянковци - линк: http://www.sofia.motorshow.bg/

СНИМКИТЕ:

       

 

  

   

   

  

  

 


  

Драги ми Потенциален читателю, в някои от публикациите ми няма да срещнеш редовното ми обръщение към теб. дори може да сметнеш, че публикациите ми са хаотични, безмислени и т.н. в интерес на истината, може би имаш право, но не забравяй, че цялата информация на тази страничка има една единствена задача - ДА ТЕ ЗАБАВЛЯВА!!! 

   

"Българската риба"

Прочетено за вас от в-к „Земя”, статията на Станислав Стратиев.

Българската риба е ни риба, ни рак.
Когато няма риба, и българската риба е риба.
Тя е най-мълчаливата риба в света. И си знае защо.

Черно е не само морето, в което живее, но и тиганът, в който я пържат.
От векове българската риба се лови на чужди въдици. И се пържи в собствена мазнина. Тя се ражда попче, живее като цаца и завършва като калкан. Съвсем сплескана.
Още преди да се роди, българската риба е загубила Бяло море и Охрид, Босфора и Дарданелите, затова е интернационалист. И пасе трева.
Нито една българска риба не си знае гьола, тя плува най-добре в мътни води. Когато тежи над един грам, обикновено се мисли за риба тон. Когато пророк Йона престои три дни и три нощи в утробата на българската риба, той излиза оттам сиромах Лазар. Защото му взимат по триста долара на час. Като за офис. Българската риба не се яде с пръсти, нито с вилица, а с друга българска риба. Виното, с което се яде българската риба, се пие от чаша, направена от черепа на нейните врагове.


Българската риба се обединява единствено в консервена кутия. Гръбнакът на българската риба е политически. За нея дружбата е като слънцето и въздуха за всяко живо същество. Това, което другите народи са направили за сто години, българската риба трябва да направи за двайсет. Тя трябваше да се прави не само на риба чук, но и на риба сърп.
Без да бъде златна тя изпълняваше всички желания на дядото. И на дъщеря му. Исус и пет риби нахрани пет хиляди души.
Осем милиона български риби храниха осем души. И чорапите им – пак кърпени.
Българската риба е най-опушената риба в света. Тя съдържа не толкова фосфор, колкото фосфати.
Българската риба се вмирисва откъм опашката. Според тези, които я управляват.
От три български риби се получават трийсет политически партии. Българската риба е българоезична. Тя е най-демократичната риба в света. Преди тя е била дънна, а сега е летяща. Хайверът на българската риба е червен и син. Но обикновено я пращат за зелен хайвер.
Всяка българска риба мечтае да стане капиталистическа акула. Пътят на българската риба към Европа и към света минава не през Босфора и не през Вашингтон, а през тигана.


сряда, 10 юни 2009 г.


http://www.vratovrazka.bg  - този сайт, ПОТЕНЦИАЛНИ ми читателю, съдържа доста забавни статии. вероятно вече си го срещал докато си бил на гребена на вълната в океана Интернет. но ако по една или друга причина не си се спирал на страниците му, то отдели 5 минути от времето си, за да се позабавляваш. и въпреки че сайта е насочен към мъжката аудитория, то аз като жена смятам, че статиите ще са забавни и интересни и за жените.

P.S. макар че се обръщам към Вас читателите в мъжки род, статиите са и за ПОТЕНЦИАЛНАТА читателка.

Enjoy!

петък, 5 юни 2009 г.


05.06.09 - днешния ден мисля да го причисля към графа "незадоволителни". истината е, че нищо необичайно не се е случило, за да отредя на деня такава съдба, но. станах, пих кафе, пуснах PC-то, проверих си пощата, писах си с приятели и... тук започва трагедията - не направих нито едно от онези неща, които планувах да направя преди да си легна. каква е причината ли...не съм сигурна, че има такава. дали фактът, че си легнах в 6ч сутринта е повлиял...не мисля... и друг път съм гледала филми до ранни зори. може би напрежението, което ми се събра напоследък...пак не е това - далеч на по-голям стрес съм била подложена преди. и все пак днес не ми беше ден (както се казва). свежите идеи бягаха от мен, както сиренето би бягало от мишката (ако имаше крака). успокоявам се, че не съм единствената...че хората постоянно имат такива дни...но успокоението ми трае само няколко секунди (преди да се сетя за обещанията си и действителността). надявам се, че писането за ПОТЕНЦИАЛНИЯ читател ще ми помогне да си събера мислите, да се концентрирам...всъщност едва ли ще стане точно така. друго, за което се сещам е, че хората казват, че разходките помагат в такива моменти...е при мен те действат още по-зле... и все пак по-добре да забравя обещанията си (защото ако ги отложа за утре ще се почувствам още по-лошо). и така...мисля да си обещая, че утре няма да е ден, който да се числи в графата "незадоволителни"! каква ирония... все едно зависи от мен. едно е сигурно - 100% 06.06.09 ще е друг ден, не като днешния. въпросът е...по-добър или по-лош?!?!?!?!